Najboljša spletna stran za
športne stave za Slovence

22Bet Slovenija

22Bet Aplikacija – Pregled Mobilnih Stav

Prijavite se

Živimo v svetu, ki se vrti z izjemno hitrostjo, zato nas ne preseneča, da danes čedalje več stvari opravimo neposredno preko pametnih mobilnih telefonov ali tablic. Prav zato imamo danes že za praktično vsak vsakdanji opravek svojo aplikacijo, za parkirnino, za nakupe, za prevoze, poleg tega pa tudi za športne stave. Tudi 22Bet je poleg klasične spletne stavnice tudi mobilna športna stavnica, ki je stopila v korak s časom in nudi izjemno prijetno uporabniško izkušnjo pri obisku in uporabi strani tudi preko pametnega telefona ali tablice. Dostop do pametnega telefona in tablice imamo dobesedno ves čas. Tablica nas čaka na mizi v dnevni sobi, pametni telefon pa gre z nami tudi v posteljo. 22Bet aplikacija pa nam omogoča, da lahko v vsakem trenutku dostopamo do naše najljubše spletne športne stavnice. A tudi, če niste veliki pristaši uporabe aplikacij, vam mobilni 22Bet nudi povsem primerljivo izkušnjo z rabo stavnice preko spletnega brskalnika na osebnem računalniku. Aplikacija je na voljo za pametne telefone, ki delujejo preko sistema iOS ali pa preko sistema Android.

22BET MOBILNA APLIKACIJA ZA SISTEM iOS

Športne stave so danes bolj dostopne kot kadarkoli v preteklosti. Z razvojem izjemno hitrega omrežja mobilnega interneta pete generacije bomo lahko počeli več stvari v krajšem časovnem obdobju. Že danes je dobesedno vsaka kakovostna spletna stran optimizirana za mobilnike, ker se tudi razvijalci spletnih strani zavedajo, da je to edini način, da ne izgubijo naše pozornosti. Idealna priložnost za ohranjanje pozornosti strank in igralcev spletnih stav pa je tudi mobilna aplikacija, ki s pomočjo obvestil usmerja imetnike teh naprav. Tako 22Bet aplikacija omogoča, da imetniki pametnega telefona ali tablice, ki deluje preko sistema iOS lahko brezskrbno uživajo v svetu spletnih stav. V naslednjem odstavku se boste seznanili z načini za prenos in inštalacijo aplikacije na napravah, ki delujejo preko sistema iOS.

KAKO POBERETE IN NALOŽITE APLIKACIJO

Aplikacijo lahko na svoje pametne telefone, ki delujejo preko operacijskega sistema iOS naložite na več načinov. Prvi, ki je hkrati tudi najpreprostejši je ta, da aplikacijo naložite preko spletne trgovine App Store. Tu bo inštalacija najhitrejša. Postopka vpisa in prijave v spletno trgovino App Store ne bomo opisovali, saj je ta postopek dostopen na tako rekoč vsakem forumu o pametnih telefonih. Pomemben nasvet, ki ga morate upoštevati, je, da boste morali spremeniti državo oziroma regijo. Aplikacija namreč ni na voljo v slovenski različici trgovine. Prijava v spletni trgovini mora biti opravljena v eni od drugih držav oziroma regij, kjer je aplikacija dostopna. To lahko spremenite v nastavitvah, kjer vam priporočamo, da za državo izberete Ciper. Lahko pa izberete tudi katero od afriških držav, kot je na primer Nigerija. Lahko pa se poslužite druge možnosti inštalacije. V najljubši brskalnik vpišite iskalno zvezo 22Bet aplikacija. Med prvimi zadetki boste našli kopico povezav do vaše spletne trgovine. Nato vas bo mobilni telefon sam opozoril, da ta aplikacija ni na voljo v izbrani trgovini ter predlagal, da svojo trgovino spremenite v državo, kjer je ta dostopna. Pri tem ne boste rabili ugibati, ampak boste prejeli nasvet v katero državo naj preselite svojo trgovino z aplikacijami.

MOBILNA 22BET APLIKACIJA ZA SISTEM ANDROID

Število pametnih telefonov, ki uporabljajo operacijski sistem Android v svetu prednjači in prav nič drugače ni v Sloveniji. 22Bet mobilna aplikacija za sistem Android je po lastnostih povsem enaka aplikaciji, ki je na voljo za pametne naprave, ki delujejo v operacijskem sistemu iOS. Poglavitna prednost sistema Android je, da omogoča veliko mero fleksibilnosti in optimizacije, tako, da je prenos in nameščanje za odtenek preprostejše od sistema iOS. Vaša naprava bo verjetno še hitreje pripravljena za igro stav za pravi denar. Tudi Android aplikacija ima več opcij za prenos in inštalacijo, zato vam bomo v naslednjem odstavku predstavili postopke.

KAKO POBERETE IN NALOŽITE APLIKACIJO

Android spletna aplikacija je na voljo na spletni strani spletne stavnice in igralnice 22Bet. Aplikacija je v trgovini Play, tako kot vse aplikacije, ki omogočajo igre na srečo, zato boste morali poiskati alternativo. To ponuja, mobilna športna stavnica 22Bet, kjer boste lahko pobrali .apk datoteko. Nato boste morali to datoteko še instalirati na vašo mobilno napravo ali tablico. Daleč najpreprosteje bo, če boste do te strani dostopali preko Android naprave, kamor nameravate namestiti aplikacijo 22Bet Slovenija. Alternativo pa seveda predstavlja sledenje povezavi, ki jo lahko najdete ob brskanju preko aplikacije Chrome. Na nekaterih spletnih straneh boste lahko našli tud QR kodo, ki vas bo pripeljala direktno do .apk datoteke. Tudi tukaj jo morate najprej prenesti na telefon, nato jo odprete in morate omogočiti inštalacijo .apk datotek s strani razvijalcev neznanega izvora. Potem pa lahko normalno zaključite postopek namestitve. Nato se bo aplikacija odpre in lahko opravite svoj prvi vpis v novo aplikacijo.

MOBILNA RAZLIČICA SPLETNE STRANI 22BET SLOVENIJA

V kolikor niste vešči postopkov inštalacije na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih, bo najlažje, da ne izgubljate časa s postopki prenosa in nameščanja namenske aplikacije 22Bet Slovenija. Mobilna različica spletne strani je povsem kompatibilna s tablico in pametnim telefonom. Uporabniška izkušnja je povsem primerljiva, če ne celo boljša od uporabe spletne aplikacije v brskalniku na osebnem računalniku. 22Bet je poskrbel za izkušnjo, ki se jo lahko uvrsti v kategorijo izjemno prijazno za mobilne uporabnike. Tako v aplikaciji, kot v mobilni različici spletne strani so na voljo vse funkcije, ki so dostopne tudi na osebnem računalniku. In vse to je dostopno na dosegu vaše roke.

22BET ZAHTEVE MOBILNEGA SISTEMA

22Bet aplikacija nima nobenih posebnih zahtev. Osnovni pogoj, tako kot za prraktično vse aplikacije, je ta, da je potrebno imeti dobro in stabilno internetno povezavo. Spletna aplikacija 22Bet Slovenija je torej ena od tistih aplikacij, ki za nemoteno delovanje potrebuje neprestano povezavo do spleta. Tudi spletna stran 22Bet ni dostopna oziroma ne deluje, če nimate internetne povezave. Drugih posebnih zahtev ni, saj aplikacija deluje tako na starejših, kot novejših modelih pametnih mobilnih telefonov. Zatorej ni bojazni, da aplikacija 22Bet ne bi delovala na vaši mobilni napravi ali tabličnem računalniku.

Prijavite se

Pogosta Vprašanja

Ali lahko igram stavo za pravi denar na mojem mobilnem telefonu?

Seveda, funkcije so pri uporabi stavnice 22Bet na mobilnih telefonih povsem enake kot pri uporabi na računalniku.

Ali lahko prejmem bonus dobrodošlice na mojo aplikacijo za pametni telefon?

Da, vse bonuse, ki jih ponuja 22Bet lahko prejmete tudi v mobilni aplikaciji.

Ali lahko prenesem 22Bet aplikacijo na moj pametni telefon?

Seveda, postopek prenosa in namestitve je opisan v zgornjem članku za Android in iOS naprave.